SK Benátky nad Jizerou
Redakce

Benátečtí fotbalisté sehrají před zaslouženou dovolenou ještě jedno utkání. Přijede prvoligový FK JABLONEC!

Byť divizní sezóna benáteckým fotbalistům skončila, svěřenci trenéra Staňka a Kysely se představí před vlastními fanoušky ještě jednou! Do Benátek nad Jizerou přijede k přátelskému zápasu prvoligový tým FK JABLONEC NAD NISOU. Hrát se bude v pátek 21.6.2024 od 17:30 hodin na Městském stadionu v Benátkách a sledovat můžete tradiční textový onlajn přenos ze zápasu. Srdečně jste zváni!

Tradiční prvoligový účastník je na startu letní přípravy na nový ročník tuzemské nejvyšší soutěže a bude se pro něj jednat o první přípravné utkání. Jablonecký celek pro novou sezónu převzal jako hlavní trenér Luboš Kozel, který naposledy působil v konkurenčním Liberci. Spolu s ním ze Slovanu přišel jeho asistent Josef Petřík ml. a trenér brankářů Marek Čech, realizační tým pak doplňuje další asistent Tomáš Čížek a vedoucí mužstva Jan Krob. O startu letní přípravy jabloneckého mužstva se více můžete dočíst pod odkazem: https://www.fkjablonec.cz/article/10585-Jdeme-na-t...

Pro benátecký celek se bude jednat naopak o jarní derniéru jinak veleúspěšné sezóny, kterou svěřenci koučů Staňka a Kysely zakončili na krásném druhém místě se ziskem třiasedmdesáti bodů, jen s bodovou ztrátou na první Ústí nad Orlicí. Bude to tak symbolicky hezká tečka za spanilou jízdou jarní části divizního ročníku a odměna pro věrné benátecké fanoušky, kteří jsou společně s celou širokou veřejností na tento zápas co nejsrdečněji zváni!

Textový ONLAJN přenos ze zápasu sledujte ZDE.

Sdílet

Hlavní partneři